6.267

Catre parinti

Dragi parinti,

 

Deoarece citiva dintre dvs au gasit normal ca, de cite ori copiii au facut un acut sa imi solicite tratamente prin mesaje private sau corespondenta electronica, ma vad nevoita, in urma unor situatii neplacute care au adus nemultumire de ambele parti, sa specific urmatoarele:

1. Acuturile copiilor nu pot fi solutionate eficient de la distanta. Valoarea recomandarii mele nu ar depasi in acest caz consultarea oricarei carti de self-help in homeopatie care se gaseste pe piata.

2. In plus, daca tot am facut efortul de a indica pe acest site lucrari si surse verificate care pot servi ca ghid in astfel de situatii acute, atunci cind nu se poate ajunge cu copilul la cabinet sau medicul nu este disponibil, rog frumos parintii sa se serveasca de ele .

3. Un cabinet de homeopatie nu este, din punctul de vedere al programului si accesibilitatii medicului, diferit de oricare alt cabinet medical. Nu cunosc cabinet care sa aiba hotline si, in lipsa unei clinici cu departament de garda, are perioade in care este si inchis.

4. Pacientii mei mici care au mers cel mai bine au fost cei ai caror parinti au abordat cu curaj problemele de sanatate curente ale copiilor lor, informindu-se cu dicernamint si cerindu-mi avizul numai in situatia in care se simteau derutati.

5. Solicitarea atentiei, timpului si cunostintelor medicului in “regim de prietenie” presupune o lipsa de respect fata de acesta, de timpul si viata lui personala si imposibilitatea din start a unei relatii de calitate medic-pacient.

3 Comments

  1. Radu Gabriela spune:

    Buna ziua, va rog sa mă ajutați și pe mine cu o informatie. Băiețelul meu are 11 ani și a fost diagnosticat :ADHD cu deficit de atenție. Vă rugăm ne puteți ajuta daca exista remediu homeopat pt acest diagnostic? Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>