5.811

Ce inseamna homeopatie ?

Radacinile grecesti ale acestui termen sunt: homoios care inseamna „similar” si pathos care inseamna „suferinta”. Astfel, termenul reflecta teoria de baza a homeopatiei ca si modul ei specific de tratament. Aceasta inseamna ca o substanta poate avea efect terapeutic atunci cind simptomele pacientului corespund cu simptomele pe care administrarea aceleiasi substante la omul sanatos le-ar declansa

5 Comments

 1. Valentina spune:

  Buna seara. Înainte de toate vreau sa va mulțumesc pentru răspunsul acordat. Săptămâna ce a trecut am fost cu mama la analize,ecografie și s-a constatat in urma investigaților făcute ca durerile si toate stările de rău erau provocate de colecist.Au migrat pietre in „coledoc”…Medicul gastroenterolog ne-a recomandat procedura ERPC. Mi-e teama deoarece mama are o vârsta „frumoasa”și nu știu cum e mai bine pt ea.Se poate rezolva aceasta pb destul de complicata prin homeopatie? Va multumesc.

 2. Ana spune:

  Va rog sa imi spuneti cu sinceritate daca urticaria cronica poate fi vindecata prin tratament homeopat? As dori sa stiu daca dumneavoastra ati avut cazuri care s-au rezolvat astfel. Va multumesc!

 3. Ghita Antoaneta spune:

  Buna ziua,
  Am încercat un tratament lung cu antibiotice pt a trata stafilococul auriu situat pe gama dreapta. Mentionez ca fac dializa peritoneala. Întrebarea mea este dacă Dvs credeți ca mă puteți ajuta.
  Multumesc

  • firuti spune:

   Buna ziua! Nu-mi dau seama numai din ceea ce-mi spuneti daca va pot ajuta sau nu – in homeopatie se iau in considerare f multi factori si trebuie sa va vad, pe dvs si analizele, ca sa pot trage o concluzie. De asemenea, din experienta mea, depinde mult si de colaborarea mea cu pacientul daca tratamentele reusesc sau nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *