4.788

Copiii vaccinati sunt de 5 ori mai bolnavi decit cei nevaccinatiCiteste mai multe pe:

http://www.naturalnews.com/036220_vaccinated_children_disease_allergies.html?goback=%2Egde_39010_member_125812538#ixzz1yi8SQsIR

 

(NaturalNews) Parintii preocupati de vaccinari isi vad confirmate temerile: un studiu extensiv recent aduna datele altor studii independente ce compara copiii vaccinati cu cei nevaccinati. Toate vin sa confirme ca in rindul copiilor vaccinati se intilnesc de 5 ori mai multe boli decit printre cei nevaccinati.

Evident, nici unul dintre aceste studii nu au fost finantate de CDC (Centrul pt Controlul si Preventia Bolilor) sau de catre OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii) sau de catre vreo alta agentie de sanatate nationala, internationala sau vreo grupare medicala.(http://healthimpactnews.com). Acestia nu indraznesc sa faca o astfel de comparatie obiectiva si sa renunte la obiceiul vaccinarilor .

Un sumar al variatelor studii

Bolile  cautate in cadrul variatelor studii au inclus: astmul, amigdalitele repetate, bronsitele cronice, sinuzitele, alergiile,  eczemele, otitele, diabetul, tulburarile somnului, enurezisul, dislexia, migrenele, hiperactivitatea, ADD, epilepsia, depresia, si retardul in vorbire sau in dezvoltarea motorie.

In 1992, un grup neo-zeelandez numit IAS (Societatea pentru constientizarea imunizarilor) a urmarit 245 de familii avind un total de 495 de copii: 226 vaccinati si 269 nevaccinati. 81 de familii au avut atit copii vaccinati cit si copii nevaccinati. Diferentele au fost frapante, copiii nevaccinati prezentind o incidenta mult mai mica a bolilor de mai sus decit in rindul celor vaccinati.
(http://www.vaccineinjury.info/images/stories/ias1992study.pdf).

Intr-un alt studiu realizat in Christchurch, New Zealand, printre copiii nascuti dupa 1977, nici un copil nevaccinat nu prezenta astm, in timp ce 25% dintre cei vaccinati facusera aceasta boala pina la virsta de 10 ani. (http://www.vaccineinjury.info/images/stories/ias1992study.pdf).

Studiul Bachmair , care este inca in desfasurare, a adunat o multitudine de comentarii din partea parintilor  de copii nevaccinati pe http://www.vaccineinjury.info.

Dr. Tetyana Obukhanych, doctor in imunologie, autor al cartii Iluzia Vaccinarilor a luat pozitie contra dogmei medicale in care a fost formata.ea sustine ca adevarata imunitate nu poate fi obtinuta prin vaccinare, ci prin expunerea la boala, in forma clinica sau subclinical.

(http://www.vaccinationcouncil.org).

In present, cel mai neconventional studiu se desfasoara sub conducerea lui Tim O’ Shea, autor al lucrarii Sa vaccinezi nu inseamna sa imunizezi. Acesta aduna marturii ale parintilor cu copii nevaccinati  in care sunt rugati sad ea lamuriri despre sanatatea copiilor lor comparative cu cea a copiilor cunostintelor lor care si i-au vaccinat. Acestea si inca mai multe detalii sunt publicate pe site-ul sau: http://www.thedoctorwithin.com.

 

Autor: PF Louis, 19 iunie 2012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *