Cursuri pt parinti

…si oricine dornic sa inteleaga mai bine cum functioneaza tratamentele homeopate.

Ideea acestor cursuri s-a nascut din multele intrebari ce-mi sunt puse de catre voi la cabinet, unde nu este timp de raspunsuri prea detaliate. Sigur, aveti si pe acest site o gramada de informatii si linkuri utile, dar informatia e intotdeauna mai usor de asimilat atunci cind este explicata in sesiuni deschise.  Doresc, de asemenea, ca aceste sesiuni sa reprezinte o contraoferta la siteurile neprofesionale, de multe ori anonime, pline de informatii iresponsabile, care fac numai rau doritorilor de lamuriri.

Recomand celor interesati sa isi faca de acasa o mica lista de puncte pe care au nevoie  sa si le lamureasca, pt a folosi timpul cit mai eficient. Indata ce se vor aduna minim 4 persoane, se va organiza cursul. Sesiunile se vor tine simbata, intre 14.30-16 si luni intre 12.30-14, in functie de cum opteaza fiecare.

Taxa de participare- pe pagina Tarife.

Va astept cu orice sugestie , scopul meu este ca publicul sa aiba o informare cit mai corecta!

2 Comments

 1. Ioana Haşu spune:

  Buna ziua,

  Sunt insarcinata si m-ar interesa sa particip la un curs de informare intr-un grup cu interes fata de nou-nascut/bebelus. Am urmat mai multe tratamente homeopatice si sunt convinsa de eficienta lor. Mi-as dori cateva informatii esentiale care pot fi de folos unui parinte in prima perioada de viata a copilului, cu problemele specifice aferente, pentru a evita panica si/sau tratamentele alopate agresive.

  Multumiri si numai bine!

  • firuti spune:

   Buna ziua. Daca doriti, puteti veni ca la o consultatie obisnuita si vorbim despre aceste lucruri, pe ca va intereseaza pe dvs punctual. Cind se face grup, e f posibil pe celelalte persoane sa nu le intereseze aceleasi lucruri ca pe dvs. Sau asteptati pina saptamina de dupa 1 februarie sa se mai adune persoane cu aceleasi interese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>