7.160

Pentru o informare corecta.

Traim o era a informatiei, dar din pacate cantitatea nu se potriveste cu calitatea: din suvoiul de articole care formeaza internetul, numai unele sunt de valoare. Din pacate, cine nu are studii in domeniu ( si acum ma refer la cel medical, fie el conventional sau alternativ) nu poate discerne intre ” griu si pleava”, cum se spune. Sigur, exista filtre de bun-simt, cum ar fi lipsa mentiunii autorului unui articol sau a administratorului unui site, deci lipsa asumarii unui text, dar multa lume nu are rabdare sa caute detaliile astea.

Ca urmare, acest fals acces la informare poate induce confuzie, poate genera anxietate, poate conduce la atitudini terapeutice eronate sau, in cel mai ” bun” caz, la cheltuieli nejustificate si, uneori, daunatoare.

Pentru ca din ” caietul de sarcini” al unui medic face parte si o informare corespunzatoare a publicului si pentru ca numai un medic poate face o triere adevarata a informatiilor de pe fluxuri, cum se spune, pe linga articolele de pe acest site, care sunt scrise de mine in intregime, am deschis de ceva vreme si o pagina de facebook unde puteti avea acces la articole de larg interes pe subiecte medicale, de igiena alimentara si emotionala si cam orice se leaga de sanatate si starea noastra de bine. Aceasta este:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *